top of page

FOTOSHOOT

De tijd vliegt aan ons voorbij. Elke dag opnieuw. Hoe fijn kan het zijn om heel bewust dit moment te pakken en stil te staan? Let's walk on the wild side, met of zonder bagage maar vooral met júllie eigen in in combinatie met mijn open blik (en camera).

Laten we verdwalen tussen naaldbomen en tussen het mos, met zand tussen onze tenen of bij heel pril nieuw leven elkaar vinden. Laten we de chaos van een gezin vangen, geluk koesteren en vol plezier vastleggen wat jij voor altijd wilt bewaren. 

Sabrina Fotografie - Robbert & Estrella-21.jpg
  • MEER INFO
    Inclusief: 1/1,5 uur shooten. Locatie naar keuze. 20 hoge resolutie beelden. Online gallery Prijs: €295,-
Sabrina Fotografie - Jelmer & Nikki -13.jpg

COUPLESHOOT

  • MEER INFO
    Inclusief: 1/1,5 uur shooten. Locatie naar keuze. 20 hoge resolutie beelden. Online gallery Prijs: €295,-
Sabrina Fotografie - Bodi-63.jpg

NEWBORN SHOOT

  • MEER INFO
    Inclusief: 1/1,5 uur shooten. Locatie naar keuze. 20 hoge resolutie beelden. Online gallery Prijs: €295,-
Sabrina Fotografie - Zwangerschap Linda-5.jpg

ZWANGERSCHAPS & NEWBORN SHOOT

Sabrina fotografie.jpg

FOR WHO?

Ben jij dol op avontuur en op kampvuur? Ben je openminded en fan van rauwe emoties? Ben je wildly in love en ga je goed op net een beetje anders? Leef jij ook niet voor een zesje en ga je dansend door het leven? Hou je van pure beelden, echte emoties, van buiten en van de lach? Yes! Dan zijn we een match!

WHAT
TO
EXPECT

YOUR LOVE IS ALL I NEED

Als wij samen de klik voelen gaan we met elkaar op reis om te vangen wat jullie willen bewaren. Laten we lachen op een plek die bij jullie past, voelen waar het echt om draait en de liefde vastleggen zodat je er eindeloos lang van kan genieten. 

Sabrina Fotografie - Robbert & Estrella-42.jpg

NIELS + YESSICA

Lieve Sabrina, Wat ben jij fantastisch! Wat hebben wij gelachen door jou! De sfeer was super en we voelde ons door jou zo op ons gemak. Je wist ons (en de auto natuurlijk haha) zonder dat het voelde als moeten zo mooi op de foto te zetten! Wij zijn echt ontzettend blij met de prachtige foto's en we konden het niet beter treffen als met jou! Wat een topper ben jij! Dankjewel! 

Sabrina Fotografie - Coupleshoot Niesl & Yessica-23.jpg

I'M READY TO TELL YOUR
LOVE STORY!

Laten we samen vastleggen wat jullie nooit meer 

willen vergeten! Laten we ver reizen, hard lachen, diep duiken en terugkomen bij waar het daadwerkelijk om gaat; de liefde!

bottom of page