FOTOSHOOTS

Of je nou al een paar jaar samen bent met je vriend(in), net pas aan het daten bent, aan het begin staat van het gezinsleven of dat jullie gezin nu compleet is… elk moment moet gevierd worden en hoe doe je dat beter dan met een fotoshoot?!

Soms nemen we het leven voor lief, staan we te weinig stil bij bepaalde momenten, worden we meegesleurd door de waan van de dag en vergeten we waar het echt om gaat. Om liefde. En dit is precies wat ik vastleg! Want door jullie gelukkig te zien, word ik ook gelukkig.

Sabrina Fotografie - Robbert & Estrella-21.jpg
Sabrina fotografie - Wilrik & Esther-15.jpg

LOVESHOOT

Sabrina fotografie - Newborn-49.jpg

NEWBORN SHOOT

Sabrina Fotografie - Newborn Milo-4.jpg

ZWANGERSCHAPS & NEWBORN SHOOT

Sabrina fotografie - Erwin & Nannie-17.jpg

WEES JEZELF

Om jullie en jullie liefde te vangen, wil ik dat jullie volledig jezelf zijn en genieten. Dus doe wat jullie willen en trek aan wat jullie leuk vinden en dan zorg ik voor mooie beelden! Vinden jullie een fotoshoot spannend of voelt het ongemakkelijk? Ik geef tips, maak grapjes, we proberen poses uit of we gaan gewoon even zitten en praten; maakt niet uit, wat jullie fijn vinden. We nemen de tijd voor een leuke én geslaagde shoot! Geen zorgen.

WHAT
TO
EXPECT

BEELDEN DIE BIJ JULLIE PASSEN

Tijdens de fotoshoot neem ik jullie en de omgeving goed in me op; wat voor soort foto’s passen bij jullie? Ook kijk ik onder andere naar de achtergrond en het licht om de juiste sfeer neer te zetten. Doen jullie een loveshoot en zijn jullie heel spontaan en avontuurlijk? Dan stralen mijn foto’s dat ook uit. Willen jullie juist als kersvers gezin gemoedelijkheid en puurheid uitstralen? Met mijn fotografiestijl zorg ik voor beelden die bij júllie passen.

Sabrina fotografie - Newborn Scott-2.JPG

EEN DAG OM NOOIT MEER TE VERGETEN!

Ik wil het altijd zo gezellig mogelijk maken tijdens een fotoshoot, zodat jullie je op jullie gemak voelen en ik jullie beter leer kennen. Ik hou van mensen om mij heen en ik zie een fotoshoot daarom ook meer als een gezellig dagje samen, met beelden als mooie herinnering.

NEWBORN MILO

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor"

Sabrina Fotografie - Newborn Milo-17.jpg

LOVE LETTERS

LEG JULLIE LIEFDE VAST!

Welke liefde willen jullie laten vastleggen? De liefde voor de baby in je buik, voor elkaar of voor jullie gezin? Ik leg het graag voor jullie vast. Neem contact met me op en dan maken we even kennis (helemaal vrijblijvend).