HERE'S TO THE GOOD THAT FOUND YOU & THE GREAT THAT AWAITS

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Misschien hebben jullie het al gemerkt, maar ik hóu echt van de liefde. Ik vind het zoiets moois; een bruiloft zie ik dan ook als die spreekwoordelijke kers op de taart. Als bruiloft fotograaf leg ik allerlei liefdevolle momenten vast. Het ja-woord, jullie lieve vrienden en familie, maar ook de details. Denk bijvoorbeeld aan de trouwringen, de blik in je partners ogen wanneer jij binnenloopt en de geloftes.

Met mijn fotografie wil ik jullie bruiloft op zo’n manier vastleggen dat jullie het later nog eens kunnen beleven. Dit doe ik door de liefde en emotie te vangen van jullie én van de mensen om jullie heen. Ook al is het júllie dag, het is onmogelijk om alles mee te krijgen; er gebeurt zo veel. Als bruiloft fotograaf leg ik jullie complete bruiloft vast, van begin tot eind, zodat jullie in alle rust kunnen nagenieten.

Sabrina Fotografie - Thom & Alice-149.jpg

TROUWALBUM

Voor welk pakket jullie ook gaan, jullie krijgen er een trouwalbum bij. Want het kunnen vasthouden van jullie foto’s is toch een andere beleving dan wanneer jullie ze bekijken via een scherm. En ook een stuk romantischer, toch?

 

Daarnaast bestaat het trouwalbum uit een selectie van alle beelden die het verhaal vertellen van jullie bruiloft, van begin tot eind. Ik zie het trouwalbum dan ook als een soort van tijdmachine, waarmee jullie terug in de tijd gaan en de bruiloft opnieuw kunnen beleven.

Willen jullie meer weten en/of een beter beeld krijgen van alle mogelijkheden, zoals het trouwalbum?

Sabrina Fotografie - Wedding Wieger & Kimberley-69.jpg
Sabrina Fotografie - Preview Marc & Marissa-7.jpg

WEDDING Y+M

SOME OF MY FAVORITE LOVE STORIES

Sabrina Fotografie - Y+M-117.jpg

LEES OVER MIJN WERKWIJZE

Sabrina Fotografie - Y+M-117.jpg

01 KENNISMAKEN

Een bruiloft draait om jullie; alles moet tiptop in orde zijn, zodat jullie kunnen genieten van deze dag vol liefde. Daarom vind ik het belangrijk om vooraf even kennis te maken. Tijdens onze kennismaking deel ik meer over mezelf, bespreken we jullie wensen en nemen we de mogelijkheden door.

02 VOORBEREIDEN

Voelen we na de kennismaking een ‘ja, ik wil’?! Super! Om jullie trouwdatum te reserveren, vraag ik een aanbetaling van €250,-. We nemen jullie bruiloft door, eventueel met draaiboek, en we bespreken wie en wat jullie in beeld willen hebben. Denk bijvoorbeeld aan bepaalde momenten en jullie ouders.

03 DE DAG

Tijd om de liefde te vieren! Zoals ik al zei, het is jullie dag en daarom blijf ik op de achtergrond. Omdat we ons goed hebben voorbereid, weet ik precies wanneer ik waar moet zijn en breng ik jullie bruiloft volledig in beeld. Van de voorbereiding, de ceremonie, het aansnijden van de bruidstaart, tot aan het feest na afloop.

04 OPLEVEREN

Nu is het tijd om samen na te genieten van jullie geweldige bruiloft… met beelden! Binnen 3 dagen ontvangen jullie van mij een preview van 30 beelden; de rest ontvangen jullie binnen 8 weken via een USB en online private gallery. Ook kunnen jullie een trouwalbum bestellen en samenstellen.

JULLIE BRUILOFT OP
EEN LIEFDEVOLLE MANIER VASTLEGGEN?

Ik doe het graag voor jullie! Neem vrijblijvend contact met me op om even kennis te maken, voor meer informatie en/of om alvast wat voorbeelden en trouwalbums te bekijken!