top of page
Sabrina Fotografie - Newborn Fien-138.jpg

THE LOVE STORY OF

ARIE &
RENEE

Wauw, wauw, wauw! Wat een dag... 

Alleen maar leuke mensen, een geweldige locatie, een lekker sfeertje, een eigen 'Greenfield' camping,  warme zonnestralen, vele tranen van geluk en een fantastisch bruidspaar!

 

De dag van Arie & Renee vastleggen was letterlijk een feestje. Ik begon al vroeg in de ochtend bij Arie thuis en mocht meedansen tot in de late uurtjes! 

In woorden is deze dag niet te omschrijven maar hopelijk kunnen jullie door de onderstaande foto's de liefde en warmte voelen!


 

CAPTURING LOVE

Sabrina Fotografie - Newborn Fien-136.jpg

SWEET WORDS

"  Zoek je een fotograaf die geweldige foto's maakt en ook nog eens onwijs gezellig en lief is? Dan ben je bij Sabrina aan het juiste adres!! We zijn mega blij dat zij onze bruiloft gefotografeerd heeft. Het was zo fijn om haar om ons heen te hebben de hele dag. Ze zorgt voor een ontspannen maar vooral ontzettend gezellige sfeer wat ook weer terug te zien is op alle foto's. Wat een topper ben je Sab! En dat vonden niet alleen wij, maar dit horen we ook terug van al onze daggasten. Je bent een echte leukerd en wat zijn de foto's toch mooi geworden!!! 1000x dank!.  "

 

ARIE & RENEE

bottom of page