top of page

THE LOVE STORY OF

YOERI  & 

MICHELLE

De bruiloft van Yoeri & Michelle... Deze bruiloft was ZO ZO ZO bijzonder! 

Bij het kennismakingsgesprek voelde het al snel vertrouwd en tijdens de voorbereiding bouwde we al een mooie band op. Om zo dichtbij te mogen komen bij mensen, om zoveel liefde te zien, om zoveel warmte te voelen en om de tranen van mijn eigen wangen te vegen is zo bijzonder. Dat is waar ik het echt voor doe! 

 

En dat ik deze dag ook nog eens mocht doen met mijn lievelings ceremoniespreker Marielle van www.tintelendtrouwen.nl & inspirerende Jan Fillem maakte deze dag helemaal een sprookje! 

Ik hoop dat jullie met deze (veeeeelste kleine) selectie beelden op deze manier een beetje kunnen mee genieten!

CAPTURING LOVE

Sabrina Fotografie - Wedding Yoeru & Michelle-507.jpg

SWEET WORDS

"  Lieve lieve lieve Sabrina, 

 

Wat moeten we toch zonder jou. Wat ben jij een top vrouw met je hart op de juiste plek. Wat voelde het allemaal fijn met jou. Als op de eerste dag dat wij elkaar spraken voelde het allemaal zo fijn, zo open, zo sociaal en zo gastvrij. Het hele plaatje klopte. We wisten meteen dat we jou wilde als fotograaf voor de meest bijzondere dag uit ons leven. en wauwww wat een prachtige foto's zeg. We zitten meteen weer even terug in onze roze wolk want wat was dit een bijzondere dag zeg! We zitten met een brok in onze keel, tranen in onze ogen en kippenvel over ons hele lichaam naar de prachtige foto's en dag terug te kijken. Het was gewoon een film (rollencoaster). We zijn zo blij met jou! We hebben ook zoveel complimenten over jou gehad. Zo'n leuke spontane meid alsof iedereen je al lang kenden en zo voelde het voor ons ook. Lieverd we zijn jou zo dankbaar, je bent een topper! ''

 

YOERI & MICHELLE

bottom of page