LEES OVER MIJN WERKWIJZE

Sabrina Fotografie - Y+M-117.jpg

01 KENNISMAKEN

Een bruiloft draait om jullie; alles moet tiptop in orde zijn, zodat jullie kunnen genieten van deze dag vol liefde. Daarom vind ik het belangrijk om vooraf even kennis te maken. Tijdens onze kennismaking deel ik meer over mezelf, bespreken we jullie wensen en nemen we de mogelijkheden door.

02 VOORBEREIDEN

Voelen we na de kennismaking een ‘ja, ik wil’?! Super! Om jullie trouwdatum te reserveren, vraag ik een aanbetaling van €250,-. We nemen jullie bruiloft door, eventueel met draaiboek, en we bespreken wie en wat jullie in beeld willen hebben. Denk bijvoorbeeld aan bepaalde momenten en jullie ouders.

03 DE DAG

Tijd om de liefde te vieren! Zoals ik al zei, het is jullie dag en daarom blijf ik op de achtergrond. Omdat we ons goed hebben voorbereid, weet ik precies wanneer ik waar moet zijn en breng ik jullie bruiloft volledig in beeld. Van de voorbereiding, de ceremonie, het aansnijden van de bruidstaart, tot aan het feest na afloop.

04 OPLEVEREN

Nu is het tijd om samen na te genieten van jullie geweldige bruiloft… met beelden! Binnen 3 dagen ontvangen jullie van mij een preview van 30 beelden; de rest ontvangen jullie binnen 8 weken via een USB en online private gallery. Ook kunnen jullie een trouwalbum bestellen en samenstellen.